Online vlees bestellen: makkelijker dan ooit!

Online vlees bestellen is de laatste jaren steeds populairder geworden, met een ruime keuze aan stukken en soorten vlees voor elke smaak. Of u nu op zoek bent naar iets exotisch of iets gewoons, er is zeker een stuk vlees dat uw smaakpapillen zal prikkelen. Hier volgt een nadere blik op vijf verschillende stukken vlees die online kunnen worden besteld:

Bavette:

Bavette is een Franse snit van rundvlees afkomstig van de onderste lende. Het heeft een unieke smaak door de marmering, die het mals en rijk maakt. Bavette wordt het best gekookt op een hoge temperatuur om het niet te gaar te maken, want dan wordt het taai. Het moet ook worden geserveerd op medium-rare of medium gaarheid voor een maximale smaak.

Entrecote:

Entrecote, ook bekend als center-cut steak, is een van de meest geliefde stukken voor steaks en grillen. Lendebiefstuk kan worden gemarineerd om de smaak te versterken voor het koken. Hij moet dan worden gegrild op hoog vuur gedurende niet meer dan drie minuten per kant voor de perfecte medium-rare gaarheid.

Ribeye:

Ribeye steaks worden gewaardeerd door steak liefhebbers vanwege hun malsheid en robuuste smaak profiel. Dit deel heeft baat bij een voorafgaande marinade en moet op hoog vuur worden gegrild tot een interne temperatuur van 145 graden Fahrenheit (medium-rare).

Tenderloin:

Ossenhaas steaks zijn extreem malse en smaakvolle stukken afkomstig van het ossenhaas gedeelte van de koe. Dit deel heeft baat bij marinade vóór het koken, zodat het eindproduct meer smaak en sappigheid krijgt. De beste manier om een ossenhaas te bereiden is op de grill op middelhoog vuur tot een interne temperatuur van 135 graden Fahrenheit (medium rare).

Lamskotelet:

Lamskoteletjes zijn een van de meest smaakvolle vleessoorten die tegenwoordig verkrijgbaar zijn, vanwege hun hoge vetgehalte dat veel smaak toevoegt als ze goed worden bereid. Lamskoteletjes moeten voor het koken licht gekruid worden; ze kunnen dan worden geschroeid of gegrild tot ze aan beide kanten goudbruin zijn of tot een interne temperatuur van 140-145 graden Fahrenheit (medium rare) is bereikt.

Wat voor soort vlees u ook zoekt, online bestellen biedt gemak en zorgt ervoor dat u precies krijgt wat u wilt zonder dat u de deur uit hoeft!

Bestel nu op www.themeatlovers.nl

You might also like

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *