Tips voor een speciaalbierpakket cadeau te geven

Een speciaalbierpakket is in allerlei soorten en maten te verkrijgen. De keuze is dus zat genoeg. Je vindt de pakketten zowel in supermarkten, winkels of bij online webshops. Dit kan het moeilijk maken om een juiste keuze te maken voor een speciaalbierpakket. Want van welk soort bier houdt de persoon waar je het cadeau aangeeft precies? Hier een aantal handige tips om de keuze wat makkelijker te maken.

Een speciaalbierpakket met of zonder glazen?

Een glas is belangrijk voor de smaak van het bier. De reden hiervoor is dat vorm van een bierglas de diverse aroma’s kan opvangen. Ook is het zo dat er meer of minder aroma’s zijn wat afhankelijk is van de temperatuur van het bierglas. Daarom is het slim om van te voren te bepalen of je een speciaalbierpakket wilt kopen met of zonder glas. Heb je te maken met een echte bierkenner dan doe je hem of haar een plezier om een pakket te geven met een bierglas of bierglazen. Goed voor smaak en ook nog eens een leuke toevoeging aan de bestaande collectie. Wil je indruk maken dan kun je deze weetjes heel leuk delen met iedereen.

Kies je bier uit een specifieke regio of van een unieke brouwerij?

Veel bierbrouwerijen doen er alles aan om hun speciaalbierpakket zo speciaal en uniek mogelijk te maken. Maar je kunt ook besluiten om bier aan te schaffen uit een specifieke regio. Of natuurlijk samen en dan heb je het beste uit beide werelden. Dan heb je unieke speciaalbiertjes van diverse bierbrouwerijen uit een provincie naar eigen keuze. Ben je er niet helemaal uit wat voor speciaalbierpakket je moet aanschaffen dan is een provincie bierpakket een zekerheidje waar je iedere bierliefhebber een groot plezier mee zult doen.

Stel je speciaalbierpakket helemaal zelf samen

Er zijn natuurlijk altijd biersnobben die alle bieren al geproefd hebben. Wat moet je daar nu mee? Heel makkelijk, stel je eigen speciaalbierpakket samen. Wees lekker creatief en ga voor IPA’s, bruin, blond of exclusieve bieren, you name it. Het is tegenwoordig heel makkelijk om via online webshops je eigen bier pakket samen te stellen. Zo verras en verwen je de meest fanatieke bierliefhebber. En dat wil je natuurlijk bereiken als je dit cadeau geeft.

Eén bierstijl of een hele mix bieren?

Wil je een speciaalbierpakket aan iemand geven die helemaal wild wordt van alleen IPA’s of van bijvoorbeeld stout bier? Dan kun je een pakket geven met alleen deze specifieke bieren. Je kunt ook op avontuur gaan en ermee spelen. Kies voor een diverse en variërende mix speciaalbier om samen uit te kunnen proberen. Vooral als je besluit een bierproeverij te houden is een mix van diverse bieren ontzettend leuk om te kopen. En zit er eenmaal een biertje tussen wat je minder lekker vindt dan geef je dit biertje gewoon aan een van je vrienden. Lekker variëren en mixen van bieren is enorm leuk om eens te doen.

You might also like

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *