Rotterdam escape room; welke puzzels kun je oplossen?

De Rotterdam escape room is natuurlijk een ideaal uitje als je bijvoorbeeld met vrienden of vriendinnen een avondje weg wilt of wanneer je met het team van collega’s iets leuks wilt ondernemen. Je kunt zelfs de escape room als een goede ijsbreker gebruiken voor je eerste date! Maar welke puzzels kun je allemaal oplossen? Of welke uitdagingen moet je allemaal trotseren als je in Rotterdam de escape room bezoekt? We hebben de leukste kamers op een rijtje gezet.

Los een onopgelost mysterie op in Victoriaanse stijl en in de Rotterdam escape room

Ben jij dol op puzzels en vind je het leuk om je hersens aan het werk te zetten? Dan is de Rotterdam escape room L’architecte zeker een bezoekje waard. Deze kamer in Victoriaanse stijl bevat puzzels en mysteries die je samen met de groep moet zien op te lossen. Je kunt met maximaal 6 personen deelnemen en je hebt slechts 60 minuten de tijd om uit de kamer te ontsnappen. Nu lijkt een uur voldoende tijd, maar als je jezelf realiseert dat slechts 40% uit deze escape room weet te ontsnappen denk je er toch anders over.

Wordt ‘veilig’ opgesloten in The Safe House

The Safe House is nog zo’n kamer vol met interessante geheimen, puzzels en uitdagingen. Zet de hersenen maar aan het werk, want je krijgt 60 minuten de tijd om uit de kamer te ontsnappen en vooral om uit de handen van criminelen te blijven. Waarom zijn ze zo driftig naar je op zoek? Omdat je getuige bent geweest van een afrekening in het criminele circuit en toevallig ben jij wel de kroongetuige. Dus de criminelen willen je maar al te graag het zwijgen opleggen. The Safe House moet dan wel een veilige haven zijn, maar dat is de kamer allerminst. De Rotterdam escape room kun je met maximaal 8 personen spelen.

Rotterdam escape room; spookt het nu echt in Room 1409?

Room 1409 is zonder twijfel één van de meest spannende escape rooms. Misschien wel de spannendste Rotterdam escape room die je kunt bezoeken. Hotels hebben altijd wel iets naargeestigs, maar Room 1409 is het ook echt. In deze hotelkamer moet je puzzels oplossen en mysteries ontrafelen terwijl je wordt opgejaagd door geesten. Die natuurlijk niet blij zijn dat je in de kamer verblijft en er dan ook alles aan doen om je weer zo snel mogelijk te laten vertrekken. Daar krijg je ook maximaal 60 minuten de tijd voor. Anders ben jij net als velen de bezoeker die wel heeft ingecheckt, maar nooit meer uitcheckt!

The Boiler Room is een onheilspellend ketelhuis

De laatste mysterieuze Rotterdam escape room van LIVE Escape die we willen bespreken in The Boiler Room. Naar het Nederlands vertaalt het ketelhuis. En dit is geen normaal ketelhuis. Er verdwijnen mensen en er zijn talloze mysteries en geheimen om te ontrafelen en te ontdekken. Je kunt met maximaal 8 personen spelen, maar deze escape room kun je eventueel ook in groepjes van maximaal 4 personen tegen elkaar spelen. Dat voegt extra spanning toe! Terwijl het al een haast onmogelijke race tegen de klok is, omdat je maar 60 minuten de tijd hebt om uit de kamer te ontsnappen.

 

You might also like

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *