Wat te doen bij je verblijf in hotel Emmen?

Veel mensen gaan eens in de zoveel tijd een weekendje of nachtje weg. Hierbij is de keuze erg groot, want je kunt ervoor kiezen om dit te doen in eigen land, maar daarnaast kan dit natuurlijk ook in een ander land zijn. Een van de mogelijkheden is bijvoorbeeld een nachtje of weekendje weg naar hotel Emmen. Alleen wat kun je nu precies doen bij het verblijf in hotel Emmen? Hieronder lees je verschillende opties!

Optie 1: Spelletjes in hotel Emmen

Er kunnen verschillende redenen zijn waarom je naar hotel Emmen gaat. Wanneer je voor ontspanning gaat, is het een leuke optie om spelletjes te gaan doen. Hierbij kun je deze spelletjes zelf meenemen en kun je bijvoorbeeld in het restaurant van het hotel gaan zitten. Hierdoor heb je een ontspannen sfeer en hoeft dit ook niet direct veel geld te kosten. Daarnaast geniet je dan ook echt van hotel Emmen, want je hoeft dan niet het hotel uit. 

Optie 2: Dagje Wildlands Adventure Zoo

Naast het spelletjes doen in hotel Emmen, kun je ook de keuze maken voor een uitstapje. Zo heb je in Emmen Wildlands Adventure Zoo zitten. Dit is een groot park waarin allemaal dieren verblijven. De omgeving voor de dieren is op een hele natuurlijke manier vormgegeven, waarbij jij het park ook op een natuurlijke manier kunt bekijken. Zeker de moeite waard wanneer je hier nog nooit bent geweest en een leuk uitje wilt hebben wanneer je verblijft in hotel Emmen. 

Optie 3: Lekker shoppen

Ook kun je kiezen om te gaan shoppen. Midden in het centrum van Emmen kun je naar het winkelcentrum de Weiert. In dit winkelcentrum heb je voor ieder wat wils. Wanneer je bijvoorbeeld graag nieuwe items shopt, kun je dat hier met gemak doen. Wanneer je liever ergens gaat zitten om wat te drinken, kun je dit ook makkelijk doen. Het is een ruim opgezet winkelcentrum waar genoeg te beleven is en zeker de moeite waard is om heen te gaan wanneer je verblijft in hotel Emmen. 

Optie 4: Het bezoeken van musea

In Emmen zijn er ook de nodige musea te bezoeken. Wanneer je dus een liefhebber bent van bijvoorbeeld de nodige kunst, kun je hier zeker in Emmen naar kijken. Daarnaast zijn er ook verschillende musea in Emmen die niet op kunst, maar andere onderwerpen gericht zijn. Dus wanneer je iets nieuws wilt leren, kan dit zeker een goede optie zijn. 

Optie 5: De welbekende hunebedden bekijken

Onder veel mensen zijn de hunebedden wel bekend. Dit zijn de grote steenformaties die zo ongeveer 5.000 jaar geleden op elkaar is gestapeld door mensen. Deze stenen dienden als begraafplaatsen. De grote stenen zijn ongeveer 150.000 jaar geleden door de ijstijd daar terecht gekomen. In Emmen zijn deze hunebedden te vinden. Zeker een interessant en leuk uitje om te doen tijdens je verblijf in hotel Emmen. Hierbij kun je bijvoorbeeld de keuze maken om een wandeling te maken en daarbij de hunebedden te bekijken.

 

Begin jij trek te krijgen na zo’n heerlijke dag? Ga dan lekker eten bij restaurant Emmen.

You might also like

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *